Sposób przygotowania

Maslo utzeć na pulchną masę. Jajka ubić na parze z cukrem i cukrem waniliowym. Gdy zaczną brzegi obsychać, zdjąć z pary i ubijać do ostudzenia. Następnie powoli dodawać do masła, ciągle ucierając. Pod koniec dodać sok z cytryny i aromat. Przekładać ciasta i torty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super masa, najczęściej robię je bez jajek ale czasem i taką - bardzo dobra i zawsze się udaje
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na masę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna masa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !