Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łososiowe paluszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś
sól
pieprz
koperek
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: łososiowe paluszki

łososia wczesniej marynujemy sola pieprzem i koperkiem wkładamy do szklanego anczynia przykrywamy i odstawiamy na 2 dni do lodówki nastepnie oczyszczamy łososia i ponownie wkładamy do lodówki ale już bez przykrycia tak pozostawiamy łososia na kolejne 2 dni
następnie wyjmujemy go i kroimy na małe kawałki obtaczamy łososia m mące i smazymy z kazdej strony

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 13.05.2011 11:18
Mjami :)
jolajka 12.03.2011 21:07
uwielbiam łososia:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak