Sposób przygotowania

Mąkę łączymy z jajkiem, cukrem i miodem pitnym, energicznie mieszamy i dodajemy proszek do pieczenia i kwiatki akacji. Na rozgrzanej patelni mieszamy olej z masłem i smażymy placuszki na jasnozłoty kolor. Można posypać cukrem pudrem, ale i bez tego są słodkie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    ciekawe jak to smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !