Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10
majonez 1
musztarda 1
szczypior cienki 1
sól, pieprz 1

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Jajka gotujemy na twardo następnie studzimy.
Obrane kroimy na połówki, wyjmujemy żółtko.
żołtka rozgniatamy widelcem, dodajemy majonez, musztarde, szczypior, doprawiamy do smaku.
Połowki jajek faszerujemy masą ( może być przeciśnięta przez worek w ładny wzór)
smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 04.08.2010 07:52
Na śniadanie lub kolację pycha
mehia 26.07.2010 08:07
szkoda, że bez fotki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak