Sposób przygotowania

Śledzie moczymy w wodzie przez całą noc. Papryki oczyszczamy, kroimy w cienkie paseczki. Ogórek również kroimy w słupki. Cebulę obieramy, drobno siekamy.
Następnie na każdym filecie śledziowym układamy po kilka słupków papryki oraz ogórka, układamy odrobinę cebulki i ciasno zwijamy. Roladki spinamy wykałaczkami, aby się nie rozpadły.
Układamy na półmisku, posypujemy cebulką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    ale mam smaka na takiego śledziaka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !