Sposób przygotowania

Mięso wrzucamy do garnka z gorącą wodą i gotujemy, ok 20 minut.
Następnie dodajemy kostke rosołową, włoszczyzne pokrojoną w małą kostke, po 10 minutach dodajemy fasolke szparagową a po kolejnych 10 kalafior.
Wszystko gotujemy, aż warzywa będą miękkie, ( kalafiar najlepiej aby był ugotowany na pół twardo) na koniec dodajemy do smaku sól i pieprz i posypujemy posiekanym świeżym koprem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taka zupe mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Zupka ,szybka i dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda fajnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Też taką gotuję, jest pyszna:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !