Sposób przygotowania

Mięso i włoszczyznę gotować we wrzątku przez 50 minut. Gdy będzie miękkie wyjmujemy i kroimy, a wywar przecedzamy i odparowujemy aby zostało ok. 400 ml. Wywar zaprawiamy mąką wymieszaną z mlekiem, gotujemy, wkładamy pokrojone mięso aby się zagrzało. Po zdjęciu z ognia wlewamy sok z cytryny, dodajemy masło i natkę. Podajemy w kluseczkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !