Sposób przygotowania

Indyka i boczek pokroić na jednakowej wielkości kwadraty. Oprószyć solą i pieprzem. Odstawić na godzinę do lodówki. Cebulę obrać, pokroić w ósemki, papryki umyć, oczyścić z nasion, pokroić na kawałki. Na szpadki nabijać kolejno: mięso, paprykę i cebulę. Szaszłyki oprószyć przyprawami, skropić olejem i położyć na mocno rozgrzanym grillu. Piec ok. 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszna szaszłyki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !