Sposób przygotowania

Jedną galaretkę rozpuścić w 1 1/2 szklanki. wody. Odstawić do stężenia. Ma być gęste, tak, że jeszcze da się mieszać, wtedy ubijamy mikserem na wysokich obrotach, schłodzić ok. 30min. w lodówce.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jak ja lubię takie deserki!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    A ta biała masa to co? nic nie pisze, ani w składzie, ani w opisie?
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Chyba rzeczywiście pomyliłaś zdjęcia! Jest coś białego a nie widać nigdzie kakao.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !