Sposób przygotowania

- Cukinię kriomy w niewielkie słupki
- Z ciasta francuskiego wykrawamy paski szerkości słupka cukinii
- Każdy słupek zawijamy w ciasto francuskie i smarujemy jajkiem roztrzepanym z parmezanem i odrobnią soli. Układamy na blasze wyłożonej pergaminem
- Przygotowujemy pesto, w moździerzu ucieramy liście natki, ząbki czosnku z orzechami pekan oraz oliwą i parmezanem na gęstą, grudkowatą masę
- Pieczemy 25 minut w piekarniku nagrzanym do 220 stopnii Celcjusza

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    ładnie to wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    gryczyn

    Smakowite:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    świetne! proste a jakie ładne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    faktycznie, super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    pieknie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ciekawy pomysł.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ?wietny pomys?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !