Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wątróbki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki drobiowe 6 sztuk
cebula 1 sztuka
oliwa 1 łyżka
masło 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wątróbki

Wątróbkę usmażyć na oliwie, ostudzić, zmielić w maszynce. Masło roztopić, wlać do wątróbki, dodać posiekaną cebulę, przyprawić. Dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 23.07.2011 09:49
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak