Sposób przygotowania

Obrać cebulę , pieczarki i pokroić ,podsmażyć na patelni ,dodać drobno pokrojone w kostkę filety ,podsmażyć około 15 min,następnie z mąki ,żółtek i mleka wyrobić ciasto,dodać posiekaną natkę pietruszki,przyprawy do smaku i podsmażoną ,ostudzoną rybę,na koniec dodać pianę ubitą z białek,nieduże racuszki kłaść z ciasta na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron na złoty kolor.
Można podawać z sosem pomidorowym lub chrzanowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyśmienite;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !