Sposób przygotowania

Ryby opłukać, oprószyć solą i przyprawą do ryb. Do każdej ryby włożyć po gałązce rozmarynu i plasterki cytryny według uznania. Ryby ułożyć na natłuszczonej folii aluminiowej, zawinąć. Piec na grillu ok. 25 minut i koniecznie w trakcie pieczenia obracać. Ziemniaki wyszorować, rozciąć wzdłuż na połówki, włożyć na 10 minut do osolonego wrzątku. Następnie odcedzić i przestudzić. Posmarować olejem, posypać solą morską i listkami tymianku. Opiekać na grillu ok. 10-15minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne są takie rybki z grilla

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !