Sposób przygotowania

Mięso umyć osuszyć pokroić na plastry każdy rozbić tłuczkiem na desce posolić popieprzyć i natrzec czosnkiem przecisnietym przez praskęoraz posypać papryką po chwili zamoczyć w roztrzepanym jajku z obu stron następnie otoczyć w bułce z obu stron
na rozgrzanej patelni podgrzać olej i na gorący kłaść panierowane kotlety po 5 minutach przewrócic na drugą stronę i po 5 minutach gotowe:) do zjedzenia :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    prosto ,szybko a jak smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    smaczny zawsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    tradycyjnie i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !