Sposób przygotowania

Wiśniowa Pianka: Jedną galaretkę rozpuścić w 1 1/2 szklanki wody. Odstawić do stężenia. Ma być gęste, tak, że jeszcze da się mieszać, wtedy ubijamy mikserem na wysokich obrotach,
Według przepisu na Lekką Piankę zrobić dwie galaretki, trzecią zrobić według instrukcji podanej na opakowaniu.
Na biszkopt lub biszkopty wyłożyć piankę, schłodzić. Następnie wylać na wierzch tężejącą galaretkę, przyozdobić rodzynkami lub wydrylowanymi wisienkami z kompotu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    suuuuuuuuuuuper !!!!!!!!!!!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Jeszcze chwila i będą wiśnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !