Sposób przygotowania

Chleb zalać gorącą wodą, dodać cukier i miód. Wymieszać i pozostawić na 2- 3 dni w ciepłym miejscu, aby zakwasił. Następnie odcedzić płyn i zlać do butelek. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pamiętam jak dziadek latem taki kwas pił ..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jutro chcę ten kwas anstawić- czy na pewno aż 10 litrów wody?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    tak, bardzo łatwy
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !