Sposób przygotowania

Pokrojone w średniej wielkości kawałki mięso zalać ok. 3 litrami wody i gotować. Po godzinie gotowania dodać warzywa, liście laurowych, pieprz i sól. Gotować dalej, aż warzywa zmiękną, dodać kiszoną kapustę. Wszystko razem gotować jeszcze pół godziny. Dodać czosnek. Kwaśnicę podawać z ziemniakami gotowanymi osobno. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wspaniała;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !