Sposób przygotowania

Dowolną rybę kroimy na kawałki, posypujemy przyprawami z obu stron. Płatki rozkruszyć drobno, dodać otręby, wymieszać. Rybę maczać w jajku, panierować w płatkach i smażyć. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    na pewno jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pomysłowe :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    tak przyrządzonej ryby nie jadłam - a myślę że warto
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    smacznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    na pewno pyszne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina36

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    wygląda przepysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wow...
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wczoraj robiłam fileta w tych składnikach
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    noo pomysłowe xd
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    schab robiłam ale ryby nie,a trzeba:D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !