Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polędwica wołowa z cebulką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 2
polędwica wołowa 500 g
oliwa
rozmaryn
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: polędwica wołowa z cebulką

Polędwice kroimy, przyprawiamy i smazymy na oliwie, dodajemy cebulke pokrojona w paski. Podlewamy troche woda i dusimy. Dodajemy rozmaryn i smazymy, az do miekkosci.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak