Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić w trójkąty równoboczne o boku ca 12 cm. Na każdy trójkąt nakładać pół łyżeczki konfitury różanej. Rolować i piec ok. 20 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    proste, szybkie i jakie smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    szybciutkie i pewnie bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Łatwe, szybkie i zaspokaja apetyt na coś słodkiego do kawki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne!!! :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !