Sposób przygotowania

Kalafiora dzielimy na różyczki, wkładamy do miseczki polewamy go troszkę oliwą , sokiem z cytryny , posypujemy skórką i przyprawami , możemy dać swoje ulubione przyprawy , ilość czosnku dowolna . Wykładamy kalafiorka na blaszkę do pieczenia i pieczemy do 20 minut, co jakiś czas przewracamy

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Możemy polać dowolnym sosem .
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Ja najczęściej kalafior smażę na patelni, piec jeszcze nie piekłam ale wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujący
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujący

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !