Sposób przygotowania

Schab rozbijamy tłuczkiem, obtaczamy w mące , w jajku rozkłuconym , oraz panierujemy go w bułce tartej pomieszanej z sezamem. Smażyć na oleju z obu stron na złoto.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię panierować kotlety w różnych panierkach,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takich jeszcze nie jadłam ale pomysł super i na pewno spróbuję
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa panierka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietne sa, sam robie czasem
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    to bardzo dobra propozycja panierki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !