Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszkie rybne zapiekane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki rybne 1 op
ziemniaki 1 kg
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszkie rybne zapiekane

Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie na półtwardo, odcedzamy i przekładamy do naczynia żaroodpornego, na ziemniaki wkładamy paluszki rybne, solimy, pieczemy w piekarniku około pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 28.02.2014 07:28
moje ulubione
caralajna 08.08.2013 07:26
łatwy i szybki obiad
Tomek13 12.01.2012 22:57
lubie paluszki
piotereq 28.08.2011 10:26
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak