Sposób przygotowania

Zmiksować margarynę z cukrem pudrem , dodać jajko i dalej ucierać, następnie dodać do masy wymieszane mąki z sodą .Wszystko razem zmiksować. Ciasto dzielić na małe kulki (wielkości orzecha włoskiego) i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Do miseczki nasypać kakao , końcówkę butelki maczać w kakao i delikatnie wcisnąć w kuleczkę ciasta.
Piec w temperaturze 180*C przez ok. 15 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Wyglądają rewelacyjnie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 5
    original
    Opublikowano

    junox

    toż to cudo :):)szkoda jeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !