Sposób przygotowania

Mięso włożyć do wrzącej wody i gotować około 1,5 godz. Następnie dodać obrane i pokrojone w paseczki warzywa i pieczarki, gotować do miękkości. Miękkie mięso wyjąć, pokroić na porcje. Warzywa i pieczarki odcedzić, włożyć do garnka, oprószyć mąką, dodać 1 szkl rosołu i zagotować. Odstawić, wymieszać ze śmietaną. Przyprawić do smaku. Mięso oblać sosem, podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !