Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina Pizzaiola

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 1/4 szklanki
cebula 1 pokrojona w kostkę
seler 2 łodygi pokrojone w kostkę
zielona papryka pokrojona w kostkę
pomidory 3 szklanki pokrojonych
czosnek 3 roztarte ząbki czosnku
oregano 2 łyżki posiekanego
sól
pieprz
cielęcina 1kg

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina Pizzaiola

Cielęcinę należy zrumienić na rozgrzanym oleju. Dodajemy cebulę, seler i zieloną paprykę. Podsmażamy 2 minuty. Dodajemy pomidory, czosnek i przyprawy. Zmniejszamy ogień i gotujemy na małym ogniu 25 minut. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 25.07.2011 18:30
niezłe
ziutula
ziutula 05.02.2011 17:16
bardzo delikatne mięsko...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak