Sposób przygotowania

ubic bialka n apiane, stopniowo dodajac cukier puder, do sztywnej piany wsypac czekolade, cukier waniliowy i cynamon, delikatnie wymieszac, blache do pieczenia bezow wysmarowac tluszczem, posypac maka, lyzeczka nakladac mal eporcje, piec 18 min w temperaturze 160 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    muszą być pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    pomysłowo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    lubie ale ciezko sie je robi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nigdy nie robiłam ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo lubię bezy, ale czekoladowych jeszcze nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    kuszace :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    czas spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !