Sposób przygotowania

czekolade rozpuscic w kapieli wodnej, do utartego na piane masla dodac czekolade, tace posmarowac kremem na 1 cm, przykryc, wstawic do lodowki, czesciowo schlodzona mase pokroic w paski, zrolowac, obtoczyc w migdalach, owinac w celofan i schlodzic

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    przepyszne do kawsi
  • 3
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    tak do kawy pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    słodka przekąska do kawy lub herbatki i nie tylko.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super przepis,ciekawe jak wyglądają te szyszki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !