Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kompot czereśniowy na zime

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dojrzałe czerśenie 1 kg
cukier 1 szklanka
woda 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: kompot czereśniowy na zime

Do wody dodajemy wydrylowane czeresnie i gotujemy, dodajemy cukier, jak nam powstanie slodki kopot przelewamy go do sloikow, a sloiki gotujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 16.02.2012 01:33
Na zimę obowiązkowy.
Agnik 27.08.2011 16:25
mniam
Smakosz6 17.04.2011 19:53
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak