Sposób przygotowania

Ubić pianę z białek na sztywno, dodać cukier. Utrzeć by cukier się rozpuścił. Dodać wiórki i mak - delikatnie zamieszać.
Piec około 20 minut w temp. 190 stopni C.
Na wystudzone ciasto ułożyć krem (budyń rozmieszany z masłem). Na krem kładziemy biszkopty moczone w wódce z wodą. Na koniec polać całość polewą czekoladową. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jadłam , bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jutro wypróbujemy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !