Sposób przygotowania

Żeberka pokroić na mniejsze kawałki i obsmażyć na oleju z każdej strony. Do garnka wlać ok.1 litra wody i przełożyć do niego podsmażone żeberka.Na oleju,który zostanie po podsmażaniu żeberek zeszklić cebul i przełożyć wszystko do żeberek.Posypać przyprawą i dusić ok. 1 godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    czasem lubie je zjeść
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne żeberka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !