Sposób przygotowania

Na patelnię dajemy boczek pokrojony w kosteczkę i śmiętanę, dusimy to około 4 minut, dajemy rozkłucone jajka i przyprawiamy do smaku, smażymy aż do ścięcia się jajek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam jajecznicę ale śmietany do niej nie dodaję :)
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    uwielbiam!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    na boczku to smaczna i syta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !