Sposób przygotowania

Cukinie obrać, przekroić na pół i wydrążyć z nich miąższ. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i podsmażyć razem z miąższem wyjętym z cukinii. Dodać tartą bułkę oraz koperek.
Mięso opłukać, zmielić, wymieszać z jajkiem solą i pieprzem.
Połówki cukinii nadziewać przygotowanym farszem, ułożyć w formie, zalać bulionem. Do wszystkiego dołożyć łyżkę mąki. zapiekać przez 25minut w temp. 180 stopni. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam , ale ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !