Sposób przygotowania

Ziemniaki i cebulę zetrzeć na tarce, a następnie wymieszać z resztą składników. Usmażyć kilka dużych placków.
Mięso pokroić w drobną kostkę, usmażyć razem z cebulą. Zalać wodą i dusić do miękkości mięsa. Dodać przyprawy i starte ogórki. Gulasz ułożyć na plackach. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczniutki
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczniutki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię placki węgierskie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny placek;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre jedzonko
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam takie placuszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    apetyczny jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszne jdedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    rewelacyjne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    super pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 0
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    Uwielbiam placek po węgiersku ale ten wygląda ślicznie i apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania84

    mniamm:)smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !