Przepis i sposób przygotowania na: PLACEK WĘGIERSKI
Mięso pokroić w drobną kostkę, usmażyć razem z cebulą. Zalać wodą i dusić do miękkości mięsa. Dodać przyprawy i starte ogórki. Gulasz ułożyć na plackach. SMACZNEGO !!!
ziemniaki | 1,5 kg. |
cebula | 2 sztuki |
mąka | 1,5 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
majeranek | do smaku |
sól | do smaku |
Farsz: | |
mięso | 70 dkg. |
cebula | 2 sztuki |
ogórek kiszony | 3 sztuki |
mąka | 2 łyżki |
przyprawa kucharek uniwersalna | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: