Sposób przygotowania

Wloszczyzne gotujemy z 1 litrem bulionu. Dodajemy pomidory pokrojone w kostke i przecier, przyprawiamy zupe. Wrzucamy kasze i gotujemy w zupie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetna, pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;) uwielbiam!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    paszteciki z farszem mięsnym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !