Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. Mięso pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać i posypać solą, pieprzem i chili. Dolać 2 łyżki oleju, wymieszać i odstawić na ok 15min.
Papryki pokroić i usmażyć na oleju. Wszystko przełożyć do rondla, zalać przecierem pomidorowym i bulionem. Wszystko zagotować.
Opłukać fasolki, włożyć do zupy, dołożyć masło orzechowe. Razem gotować ok 10 minut. Na koniec posypać cebulą. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ciekawe jak smakuje;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !