Sposób przygotowania

Płatki lasagne ugotować w lekko osolonej wodzie po 3 minuty.Wyjąć , osączyć i równo poukladac.Oczyszczoną , umytą wątróbkę drobniutko posiekać i zmieszać z mięsem mielonym.Wcześniej namoczoną kaizerkę odcisnąć, dodać do mięsa wraz z posiekaną natką , pokrojoną cebulą, ziołami , jajkiem , przyprawami i dobrze wymieszać. Masę tą rozsmarować na płatkach lasagne, ozwijać w roladki , ułożyć w naczyniu zaroodpornym , wysmarowanym olejem, polać sokiem pomidorowym i posypać żółtyn serem Zapiekać w gorącym piekarniku 40 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak to nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ja też nie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    No ja też pierwszy raz na oczy taki przepis widzę:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    muszę wypróbować ten przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe z tą wątróbką
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Musi ciekawie smakować, wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    na pewno zrobię taką lasagne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Znowu inaczej,super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Ciekawy pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !