Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek drobno posiekać, a następnie zeszklić na oleju. Dodać szpinak i razem smażyć ok 5-7 minut. Ciasto francuskie rozmrozić. Rozwałkować je na cienki placek. Posypać bułką tartą, położyć plasterki szynki, rozsmarować szpinak, na koniec posypać startym serem. Posypać solą i pieprzem. Zwinąć roladę. Wierzch posmarować roztrzepanym jajkiem, oprószyć papryką. Piec 10 minut w temperaturze 200 stopni C, później 40 minut w temperaturze 180 stopni C. Ostudzić, pokroić na plastry i posypać zieleniną. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy przepis z ciekawych skłaników
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne połączenie składników;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !