Sposób przygotowania

Filet z indyka umyj i osusz.Cukinię umyj i pokrój w krążki.Cebulę obierz i posiekaj.Rozgrzej oliwę i podduś w niej cukinię i cebulę.Dodaj bulion,szklankę wody i mięso.Dopraw do smaku i gotuj około 10 minut.Natkę pietruszki wymieszaj ze skórką cytryny,wsyp do zupy.Dodaj do smaku sok z cytryny.Następnie wyjmij ugotowane mięso,pokrój je w paski i ponownie wrzuć do zupy.Zupę podawaj posypaną natką pietruszki.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    musi być pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !