Sposób przygotowania

z podanych składników zagniatamy ciasto. Wody dajemy tyle aby ciasto dobrze się sklejało. Ciasto formujemy w wałek i robimy kuleczki. Ziemniaki przekręcamy razem z serem i cebulką przez maszynkę. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym i czarnym. Kuleczki rozwlekamy i nakaładamy farsz. Zlepiamy i gotujemy w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    takie slicznie pierozki dostaja plusika
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    zgrabne te Twoje pierozki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię pierogi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam je
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie podsmażasz cebulki?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !