Sposób przygotowania

Kabaczki umyć, obrać i pokroić w plastry. Włożyć do naczynia żaroodpornego i zalać sosem beszamelowym. Posypać startym serem, doprawić solą i cukrem, opruszyć bułką tartą, skropić masłem i zapiec w temp 180 stopni C. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychotka
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nawet z takich składników może być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    brzmi smakowicie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !