Sposób przygotowania

Filety z ryby umyć, oprószyć solą i pieprzem. Jajka wybić na talerz, rozmieszać z przyprawą kucharek. Filety obtoczyć w mące, następnie zanurzyć w jajku i jeszcze raz w mące. Na patelni rozgrzać olej, smażyć filety z obu stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny pomysł - na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszny obiad :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zdrowa i smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealny obiad na piątek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !