Sposób przygotowania

Cebulę posiekać i udusić na 1 łyżce masła. Do garnka wlać bulion, dodać cebulę i gotować pod przykryciem około 15 minut. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Bułkę pokroić w kostkę i zrumienić na pozostałym maśle. Grzanki rozłożyć na talerze, zalać zupą, posypać szczypiorkiem i tartym serem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nigdy nie jadłam takiej zupki, a zapowiada się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się smakowicie.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !