Sposób przygotowania

Białka ubić ze szczyptą soli i cukrem pudrem na sztywno. Na koniec wsypać kokos i wlać sok wyciśnięty z cytryny - dokładnie wymieszać.
Blaszkę wysmarować tłuszczem i wyłożyć papierem śniadaniowym. Ciasto kokosowe kłaść \"kupkami\" lob wyciskać ze szprycy ( żeby miały ładny kształt ). Piec około 30 minut - na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszne i słodkie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    uwielbiam, niestety u mnie w piekarniku nie za bardzo wychodzą :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pychotka,uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !