Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa szpinakowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z kurczaka 1,5 l
szpinak świeży lub mrożony 0,5 kg
śmietana 12% 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szpinakowa

Szpinak świeży ugotować, odcedzić /mrożony rozmrozić.
Szpinak zmiksować ale nie na papkę.
Zmiksowany szpinak dodajemy do wywaru i doprowadzamy do zagotowania. Pod koniec gotowania dodajemy śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 08.12.2013 09:59
bardzo lubię szpinakową
owocówka 07.04.2012 07:35
mniam
Karolcia12 24.10.2011 15:19
jest to chociaż dobre?
Monika193
Monika193 04.07.2011 22:53
super
Justyna73 25.05.2011 13:30
ciekawe jak smakuje ten szpinak
ma-pl 20.05.2011 20:53
też taką lubię, smacznego
gosia47-47 16.03.2011 16:00
super
marzencia2007 06.02.2011 14:58
super ;) zdrowa zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak