Sposób przygotowania

Mak sparzyć i zmielić. Żółtka, cukier, masło utrzeć i dodać mak, jabłka, grysik, proszek do pieczenia, pianę z białek i bakalie. Wymieszać. Piec na pergaminie w 160 stopniach przez godzinę. Potem polać polewą i posypać kokosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    z swojego maku makowiec jest najlepszy,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam makowiec
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !