Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki gusimy ze śmietanką i odstawiamy do ostygnięki. Możemy też wykożystac do tego ziemniaki które zostaną nam z obiadu, tylko należy je ugnieść puki są ciepłe. Do zimnych dodajemy jajko, byłkę tartą cebulę i przyprawiamy. mieszamy aż powstanie jednolita masa. Lepimy duże \"poduchy. Smarzymy na dobrze rozgrzanym wczesniej tłuszczy (to ważne żeby nie przywierały). Smazymy wolno na małym ogniu z obu stron, aż powstanie złota skorupka. SMACZNEGO.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie kotleciki...
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    A ja nie robiłam takich jeszcze...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmmm
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ja też lubię kotlety ziemniaczane-Pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !