Sposób przygotowania

Do mleka dodajemy cukier i do gotującego dodajemy kaszkę cały czas mieszając. Gdy zgęstnieje dodajemy masło i nadal cały czas mieszamy i trzymamy na małym ogniu, aż będzie miękka. Wylewamy na duży płaski półmisek (równo rozprowadzamy) i odstawiamy do wystygnięcia. Zimną kroimy w trójkąty i na każdy kładziemy inny dżemik im więcej kolorów tym bardziej smakowite. SMACZNEGO.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    wypróbuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    No synkowi się podoba pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    wypróbuję napewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !