Sposób przygotowania

Biszkopt przekroić na pół. Nasączyć ostudzoną kawą tworząc łatki. Bitą śmietanę wymieszać z ubitą śnieżką. Wmieszać rozkruszony wafelek Princessa. 3/4 masy wyłożyć na połowę nasączonego biszkopta, przykryć drugim.
Wierzch posmarować resztą masy, dekoracyjnie posypać gorzką startą czekoladą.
Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    szybkie, łatwe i pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    wyglada pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    piękna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !