Sposób przygotowania

Biszkopt przekroić na pół.
Batoniki pokroić dość drobno.
Bitą śmietanę wymieszać z ubitą śnieżką, po czym połączyć z posiekanym Lionem. 3/4 masy wyłożyć na połowę biszkopta, przykryć drugim. Posmarować resztą masy.
Wierzch posypać posiekaną gorzką czekoladą lub pokrojonym Lionem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Moni

    ale smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    SUPER
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Nie do końca rozumiem. Bitą śmietanę czyli np.ubijam kremówkę i do tego jeszcze śnieżkę?
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !